avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vinovat de furt pe nedrept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vinovat de furt pe nedrept

buna ziua am 23 de ani si locuiesc impreuna cu iubitul meu . locuim impreuna de 9 luni . eu sunt casnica . eu si concubinul meu ne-am certat , si ca urmare am hotarat sa ma despart de el . in casa existau o suma de bani ,iar dupa plecarea mea acesta a facut plangere la politie cum ca eu as fi furat 200 de euro din acei bani .
ce sa fac m-am prezentat de 3 ori la politie , politistul ma amentita ca este caz penal , iar daca nu inapoiez banii ,fostul meu iubit ma va da in judecata .
eu nu am luat niciun ban el a facut asta probabil pt a-mi face rau
va rog ma puteti ajuta , sunt disperata nu stiu ce sa fac umblu l politie in fiecare zi . nu am nicio dovada ca nu am furat , dar nici el nu are vreo dovada ca erau bani in acsa si ca s-a furat .
el este patron cred ca a platit politia sa ma ameninte ca daca nu-i inapoiez ma va da in judecata
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:48, 30 Decembrie 2010
Daca individul este proprietar nu este infractiune.Va aflati in prezenta unui litigiu civil.
Astfel ca aveti dreptul de a va obtine dreptul printr-o hotarare civila.
Se pare ca ati vorbit cu avocati care se pricep la dreptul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectele oferite cadou se mai pot recupera pe cale penala? katalinujk katalinujk Fostul meu iubit mi-a oferit cadou un laptop. De curand ne-am despartit iar acum a depus plangere penala ca sa i-l dau inapoi.Mai poate sa il recupereze? In ... (vezi toată discuția)
Inselaciune teisiadrian teisiadrian un prieten de al meu este acuzat de inselaciune cum ca ar fi castigat fraudulos o suma de bani la jocuri de noroc. as dori sa stiu ce poate pati si daca se ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)