avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu cheltuielile adaugate la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu cheltuielile adaugate la intretinere

IN VARA A PLECAT ADMINISTRATORA LASAND RESTNATE DE 4000O DE RON, LA dALKIA SI LA DISTRIGAS.ACUM TREI LUNI, PRINTR-UN ACORD IN SCRIS AM ACCEPTAT TOTI PROPRIETARII SA DAM 20 DE RON, TIMP DE 8 LUNI, IN PLUS LA INTRETINERE, PT A NE VENI CALDURA SI APA CALDA, DEOARECE SE SISTASE FURNIZAREA DIN PRICINA DATORIILOR LASATE DE FOSTUL ADMIN. ACUM 2 LUNI NI S-A SPUS DE CATRE CENZOR SI NOUL ADMIN CA TREBUIE DE FAPT SA DAM 35 DE RON PE O PERIOADA NEDETERMINATA, CA ALTFEL NI SE SISTEAZA IAR FURNIZAREA APEI SI CALDURII.EXPLICATIA A FOST CA TREBUIE SA ACOPERIM SI SUMA PE CARE NU O DAU RESTANTIERII.AM DAT PRIMA LUNA DAR A DOUA NU AM MAI FOST DE ACORD SA DAU PANA NU-SI PLATESC RESTANTIERII DATORIILE. DIN CAUZA ACESTUI FAPT ADMINISTRATORA NU A MAI VRUT SA-MI IA BANII PE INTRETINERE, PANA NU ACHIT SI CEI 35 DE RON. MENTIONEZ CA SUNT BUN PLATNIC SI NICIODATA NU AM INTARZIAT CU INTRETINEREA. VA ROG MULT SFATUITI-MA CE AS PUTEA FACE SI DACA CEEA CE FAC CENZORUL SI ADMIN, PRIN PRESAREA LOCATARILOR DE A PLATI SIN IN PLUS, ESTE LEGAL IAR NOI SUNTEM OBLIGATI SA PLATIM MAI MULT DECAT AM STABILIT INITIAL.VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 18:48, 29 Decembrie 2010
- Administratorul are obligaţia să încaseze de la proprietari orice sumă, fie ca e totală, parţială, fie curentă, restantă . În nici una din situaţii administratorul nu are voie să aplice regula: dacă nu plătiţi toată suma, nu va iau nici un ban!
Puteti achita:
- la bancă, direct în cont, prin ordin de plată sau prin foaie de vărsământ. Contul asociaţiei de proprietari trebuie menţionat pe lista de întreţinere lunară.
- la poştă, prin mandat poştal, pe adresa preşedintelui sau a administratorului- casier, dacă acesta este din bloc. Neprimirea banilor se consemnează pe recipisa de la poştă şi este dovada clară a refuzului la încasare, probă foarte importantă în cazul unui proces în instanţa de judecată;
Va puteti adresa si Primariei - Biroului de relatii cu asociatiile de proprietari.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
LocatarB, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dalkia claudia_pana claudia_pana Buna dimineata, Ma numesc Pana Claudia, locuiesc in Ploiesti si m-am lovit de urmatoarea problema: Anul trecut (2009), in luna august ni s-a oprit ... (vezi toată discuția)
Asociatie de locatari restante crisanclaudia crisanclaudia am restante la intretinere cumulate in suma de 4000 lei,platesc in fiecare luna aprox 500 lei (nu reusesc sa platesc contravaloarea a doua luni si nu-mi ... (vezi toată discuția)
Admin blocului doar_eumike doar_eumike SCHIMBARE COMITET EXECUTIV SI ADMIN IN CADRUL UNEI ASOCIATII DE PROPRIETARI Buna, acum 2 sapt. adunarea generala formata din proprietarii a 2 blocuri ... (vezi toată discuția)