Sunt divortat dar inca nu mi-a venit hotararea judecatoreasca,sa facut o ancheta sociala din care rezulta ca fosta mea sotie are cei 200ron pe care statul ii ofera unei mame cu un copil pana la varsta de 2 ani.Acum sunt sunat de primaria de care apartine ea ptr o copie de buletin necesara ptr obtinerea alocatie de 200ron.
Va rog sa imi raspundeti daca intradevar este necesara si copia mea de buletin ptr obtinerea alocatiei de 200ron?
Ea imi spune ca ia respins dosarul ptr alocatia de 200 ron din cauza ca nu are copia dupa buletinul meu ,dar cei de la primarie au scris in ancheta sociala ca tot venitul ei este compus din alocatia de stat a copilului de 200 ron,acum eu nu stiu ce sa cred daca intradevar beneficiaza de cei 200 ron sau ptr ce imi cere copie dupa buletin?
Multumesc anticipat
Alocatie
popa bogdan
In timpul divortului s-a nascut un copil,fosta sotie a facut un dosar pentru alocatia de 200ron pentru care ea imi cere copie dupa buletin .Mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Ajutor social
mirere
as dori sa stiu ce alte beneficii(drepturi) am daca am un copil de 3 luni,nu am alte venituri decat alocatia lui de 200lei,nu beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)