avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare diurna deplasare in tara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare diurna deplasare in tara

Sunt sofer profesionist la o societate comerciala din capitala si ma deplasez frecvent cu camionul cu marfa la distante de la 40km la 120km pe sens si ca timp intotdeauna peste 9 ore.Sunt situatii cind plec gol si pina ma intorc cu marfa dureaza 3 zile consecutiv dormind in cabina.
Societaea este obligata sa-mi acorde diurna?
Daca imi da bonuri de masa poate sa-mi retina din ele daca imi acorda diurna?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:15, 30 Decembrie 2010
Conform contractului colectiv de munca trebuie sa va acorde diurna, ea nu infkluenteaza bonurile de masa care au alt regim juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna pentru deplasare. Gindul Gindul Buna seara. As vrea sa stiu conditiile legale de acordare a diurnei pentru deplasare. Ma deplasez zilnic pe o distanta de 70 km si mi se spune ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru extern scania scania Servus tuturor! Exista obligatia unei diurne minime pentru deplasare in UE ? Cat este cuantumul minim pentru un sofer profesionist care lucreaza in UE cel ... (vezi toată discuția)
O informatie va rog chitoiu chitoiu Servus tuturor ! Sunt sofer profesionist si lucrez in spatiul european . Sunt interesat daca firma trebuie sa-mi pkateasca diurna zilnica si care este ... (vezi toată discuția)