avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BO AVALIZAT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BO AVALIZAT

Am un credit pe persoana fizica la un IFN pentru un apartament cu ipoteca de rang 1.La acest credit sint cu platile la zi. Am un al doilea credit pe o firma la care sint actionar 50% pentru un teren.Firma nu mai poate plati ratele pentru teren(terenul este girat pentru acest credit).Banca are BO avalizat de catre mine.Poate sa-mi axecute apartamentul?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:02, 30 Decembrie 2010
da, cu mentiunea ca din pretul apartamentului se va plati creditul catre IFN si restul va fi achitat catre beneficiarul BO avalizat.
Da bineinteles. Intai se plateste ipoteca si apoi restul ce mai ramane pt datoria firmei.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
godot, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Nicolae Suta Nicolae Suta Va rog sa-mi spuna cineva daca printr-un BO avalizat eliberat pentru credit pe firma poate sa-mi execute silit apartamentul care are ipoteca de rang 1 in ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Credit pe firma cu garantii per aval ContSters225650 ContSters225650 Am o problema legata de un credit pe firma care e de 3 ani si care nu il mai pot plati ,creditul este cu garantii per aval cu bilete la ordin avalizate de ... (vezi toată discuția)