avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Data proceselor?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Data proceselor?

In ce data incep procesele? Pt ca ii sarbatoare si acum nu se lucreaza si nu stim pana cand.. As dori sa stiu cand incep.
Dupa data de 5-6 ianuarie sunt fixate termene .Mergeti la data cand vi s-a stabilit termen ,iar daca nu aveti inca proces urmariti portalul instantelor de judecata si veti ala programul arhivelor si al registraturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program tribunal, judecatorii Claudiu Mihail Claudiu Mihail La multi ani! Am de depus un recurs, la o cauza civila(am calitatea de parat), termenul de 15 zile fiind 01.01.2014. Care ar fi prima zi lucratoare in acest ... (vezi toată discuția)
Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)
Termen recurs RobertSD RobertSD In luna iunie am fost achitat in cadrul unui proces pentru OUG 195. Parchetul de pe langa judecatorie a facut recurs in teremen de 10 zile de la solutionare. ... (vezi toată discuția)