avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie locuinte
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie locuinte

buna ziua si La multi ani tuturor!
A inceput isteria cu politele de asigurare obligatorie a locuintelor. Care mai de care isi da cu parerea ca incepand cu 15 ianuarie 2011 incep sanctiunile pentru cei care nu au incheiat astfel de polite. Pe de alta parte, a aparut ministrul de interene, care a mentionat ca nu 15 ianuarie 2011 e termenul, ci 15 iulie 2011, conform art.35 din Legea nr.260/2008.
Am citit si eu art.35, dar nu am inteles mare lucru. Ma poate lamuri cineva, care e totusi termenul limita? Eu am inteles ceva de genul ca legea a intrat in vigoare incepand cu 15 iulie 2010, data de la care trebuia sa inchei polita de asigurare. Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 01:48, 27 Ianuarie 2011
scuze. aveti derptate. am gasit ulterior. mersi oricum pt promptitudine so scuze de redundanta. ;)
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l., Consultant protectia mediului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta vmdm vmdm Ce se intampla daca deja am asigurata locuinta? Mai trebuie sa platesc si asigurarea obligatorie?In acest caz,daca s-ar intampla ceva,as fi despagubit din doua ... (vezi toată discuția)
Asigurare casa alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Daca intocmesc o polita de asigurare medie cu cesiune in favoarea bancii, pt un imobil ipotecat, mai este necesara asigurarea obligatorie pe ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie locuinta milady2611 milady2611 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns? Daca am platit asigurarea obligatorie pt locuinta in septembrie, cand nu puteam incheia asigurarea facultativa ... (vezi toată discuția)