avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lapte praf sugar
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lapte praf sugar

buna ziua,
ma interesez daca se mai da lapte praf pentru sugari?? Mie m-i s-a zis ca ar trebui sa primesc ca am un baietel de o luna. Nici nu stiu unde trebuie sa ma duc sa intreb, si daca se mai dau bani de la primarii ca am nascut primul copil.
Va rog frumos sa-mi spuneti unde si ce acte trebuie pentru ambele probleme semnalate mai sus.
Va multumesc anticipat.
Gabriella
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 14:57, 30 Decembrie 2010
Lapte praf gratuit se mai acorda sugarilor in varsta de pana la 1 an, dar care corespund anumitor criterii: mama bolnava HIV, TBC, etc, mama decedata, plasament sau adoptie, copil care nu ia in greutate dupa o anumita perioada, lucru verificat de medic samd.
Laptele se solicita de la medicul de familie la care e inscris copilul care va va prezenta toate categoriile stipulate in lege. Acesta "dispune" de o cantitate limitata, pe care o imparte cazurilor inscrise la el in functie de prioritate, cantitatea putand varia intre 1-8 cutii lapte praf lunar.
Primaria nu mai acorda ajutorul copiilor nascuti dupa 1 iulie 2010.
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
mikas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lapte praf gratuit pentru copiii in plasament liliana-simon liliana-simon Buna ziua. Am in plasament doi copilasi de 3 respectiv 5 luni, si de 2 luni ma lupt cu medicul de fam. pt. a obtine lapte praf gratuit. Conf.Legii 321/2oo1 ... (vezi toată discuția)
Lapte praf mihai2petru mihai2petru in ce conditi se mai ofera gratuit pentru nou nascuti lapte praf mama piept nu are pentru 2 copilasi #-o (vezi toată discuția)
Intolerata la lactoza Raresmaria1 Raresmaria1 Am o fetita de 2luni ce are intoleranta la lactoza imi poate da statul acest lapte praf fara lactoza? (vezi toată discuția)