Contestatie la executare pentru prescriptia pedepsei 2
Multumesc ptr raspuns.Prescriptia a fost intrerupta datorita mandatelor?Sotul meu nu a fost extradat este in libertate si voiam sa stiu daca mai exista vreo posibilitate sa se intoarca acasa sau cind poate cere din nou prescriptia?De cite ori se poate intrerupe cursul prescriptiei si care este maximul de intreruperi ale cursului prescriptiei?deci el cind poate face o noua cerere?I se va mai prescrie vreodata aceasta pedeapsa daca instanta va spune tot timpul ca exista mandat european? sunt prea multe intrebari la care nu am raspuns si in momentul de fata chiar nu inteleg oare mai exista vreo sansa ptr ca noi suntem intr-o ceata totala,chiar nu mai intelegem nimic.Va multumesc mult.Sarbatori Fericite
Daca exista un mandat de executare a pedepsei in Romania daca intra in tara va fi arestat.
Termenul se cam considera intrerupt chiar si in acest caz.
Prescriptia va opera pana la urma, dar nu acum...
Mai are de asteptat...
Situatia despre care faceti vorbire trebuie verificata la organele abilitate din Romania.
Delegati un avocat descurcaret si iscusit sa va rezolve problema aceasta.
Nu va incredeti in orice persoana care isi ofera serviciile,verificati inainte de alegeti.
Siguranta nu poate avea decat in momentul in care se va admite contestatia la executare.
Puteti incerca de cate ori vreti dar...mai aveti de asteptat...
Pana nu va avea hotararea judecatoreasca in mana va fi arestat la intrarea in tara.