avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... un sfat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

un sfat

buna ziua as dori daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat: am un amic de 45 de ani , a locuit in concubinaj cu o doamna 8 ani . in toti acesti ani el a pus garsoniera la punct , a cumparat mobila in rate , etc rezulta ca sa despartit de doamna si sa inteles cu ea ca mobila si tot ce a cumparat si mai trebuie platit le va plati ea (toate i le tragea la el din salar)rezulta ca dansa nu si-a mai platit ratele(care sunt pe numele lui) de 1 an acuma ia venit scrisoare ca ii vor pune oprire pe salar, mentionez ca are foarte mari probleme de sanatate, el nu are parte din garsoniera concubienei daca a locuit 8 ani cu ea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:03, 30 Decembrie 2010
nu are drept la garsoniera.
o poate actiona in judecata,poate avea de la dansa pretentii pt a plati suma datorata. va avea nevoie de avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile fostei concubine asupra autovehiculului cumpãrat în timpul concubinajului sangerik sangerik buna am si eu o intrebare, am trait in concubinaj timp de 3 ani si acuma neam despartit in acesti 3 ani mi-am cumparat o masina care este pe numele eu ... (vezi toată discuția)
Ocupare ''abuziva'' imobil cu proprietar decedat Studentanonim Studentanonim Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat cum ar trebuii procedat corect si cat mai .... legal pentru urmatoarea situatie : locuiesc cu chirie ... (vezi toată discuția)
Partaj din concubinaj maryus1122 maryus1122 Buna tuturor Am fost dat in judecata de fosta prietena/concubina cu care am locuit in apartamentul meu luat de mine impreuna cu fosta sotie cu credit ipotecar ... (vezi toată discuția)