avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si rate bancare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si rate bancare

am investit in doua locuinte ale socrilor mei si vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez investitiile dupa divort daca nu am acte? si inca ceva eu si sotia mea avem un credit auto la o banca unde masina este pusa garantie si inca un credit la o alta banca ,cum am putea inparti ratele ? daca ajungem sa ne intelegem amiabil si sotia nu plateste o rata, poate cea de-a doua banca sa-mi puna sechestru pe masina daga este garantie la cea de-a doua? va rog raspuns ..multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: danielstancu_70 , utilizator 08:00, 9 Iunie 2011
va multumesc mult pentru raspunsuri si totusi mai am citeva intrebari sotia mea nu vrea sa ne inpacam si din cite mi-a spus ea nu are decit doua motive de divort ca si proba adica ,,ca mai beau citeodata si fac scandal, si ca nu ne mai intelegem " banuiesc ca are nevoie de martori nu? dar cu noi nu a stat nimeni in casa sa stie cu adevarat ce se intimpla iar copilul de 13 ani care tine cu mama - e normal ca e fata - nu stiu daca poate fi martor inpotriva mea, cu toate ca le-am facut toate voile la amindoua (in limita posibilitatilor), dar nu a vrut sa vada niciuna din ele ce am facut eu pentru ele si sotia mea imi care sa plec din apartament inainte de divort. parinti ei nu au fost deacord cu ea la inceput dar acum dupa ce a depus actele sau intors inpotriva mea si probabil var fii martorii ei dar ei nu au locuit cu noi in ultimii 5 ani si nici nu vor sa recunoasca ca am investit o gramada de bani in cele doua locuinte care sunt pe numele lor. si inca ceva am putea sa inpartim creditul la divort ?pentru ca eu vreau sa plec afara la munca si sa inchei odata pentru totdeauna cu bancile ca mi s-a dublar rata si n u mai fac fata cu ce cistig in tara multumesc anticipat
sunt in divort cu sotia, am plecat din locuinta si fetita noastra de 14 ani a ramas cu mama ei. am cunostinta ca in apartamentul in care stau amindoua s-a mutat si amantul sotiei. eu nu sunt deacord cu aceasta situatie ca fetita mea sa ramina singura cu acel barbat stiind ca sotia mea lucreaza cite 24 de ore continuu adica o zi si o noapte CE POT FACE?
:rofl:
sa cereti incredintarea copilului pe calea ordonantei presidentiale.
daca am plecat din locuinta acum ceva vreme, fiind propietatea socrilor mei, dar avind acelasi domiciliul oare nu mai am voie sa intru in acea casa????????;):hm:
cat nu va permit sotia si socrii, nu aveti cum intra. nici prin instanta nu cred sa obtineti o reintegrare in spatiu.

Alte discuții în legătură

Divort si rate bancare danielstancu_70 danielstancu_70 Buna ziua am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna mrs templar mrs templar buna seara.eu si sotul meu dorim sa divortam desi suntem de 5 ani inpreuna,suntem casatoriti legal doar de 2 ani si avem un copil de 5 ani.amandoi suntem de ... (vezi toată discuția)