am investit in doua locuinte ale socrilor mei si vreau sa stiu cum pot sa-mi recuperez investitiile dupa divort daca nu am acte? si inca ceva eu si sotia mea avem un credit auto la o banca unde masina este pusa garantie si inca un credit la o alta banca ,cum am putea inparti ratele ? daca ajungem sa ne intelegem amiabil si sotia nu plateste o rata, poate cea de-a doua banca sa-mi puna sechestru pe masina daga este garantie la cea de-a doua? va rog raspuns ..multumesc anticipat
daca am rate la doua banci una cu masina garantie pe care ma oblig sa o platesc si cea de a doua fiind in divort cu sotia nu o mai pot plati pentru ca eu refuza sa ma ajute fiind amindoi in contract la amindoua eu debitor si ea codebitor poate cea de a doua banca sa ma execute silit sa imi ia masina ??????????????[fiind garantia bancii prin contract repet].........mentionez ca am stat in apartamentul socrilor de unde am fost alungat si toate bunurile si investitiile in acord comun cu sotia au ramas neatinse fara sa fi luat ceva ....multumesc anticipat
Se poate muta ipoteca?
tumi
buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)