avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... paratul face cerere pt intr in proces a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

paratul face cerere pt intr in proces a mostenitorilor reclamant decedat

a decedat unul din reclamanti ,ceilalti recl au prezentat certifde deces si au obtinut suspendarea recursului.Paratii nu au fost prezenti,Ulterior un parat face o simpla cerere cu numele MOSTENIT RECLAM DECEDATN,FARA ACTE FARA NIMIC.
Ceilalti recl dorim suspendarea ,ca avem de umblat mult dupa niste documente,Intrebarea mea este daca pot invoca exceptia lipsei calitatiii paratului
de a se adresa instantei cu cererea de intoducere a most

Multumim
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2010
Sinescu Vasilichia, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 07:33, 5 Ianuarie 2011
Nu puteti invoca o asemenea exceptie intrucit si piritul este parte in proces si poate solicita acest lucru.La primul termen dupa suspendare pueti solicita din nou suspendarea pentru motivele initiale
Mesaje reeditate
@ sinescu vasilichia

Data post: Vineri, 31 Decembrie 2010, 09:26
Subiect: CONTINUAREA

pai ce moyive initiale mai pot invoca,atunci am invocat cu cert deces si conf art 243.1 s-a dispus suspehdarea,dar acum pot sa invoc lipsa actelor cu care sa se demonstreze care sunt most unui reclam (-9Suntem 4 recl) ?

@ romascanu
Data post: Vineri, 31 Decembrie 2010, 09:39

Continuarea ...trebuie sa fie acolo unde ati inceput. Nu deschideti topicuri noi pentru ca se scriu sute de mesaje zilnic pe forum si nu are nimeni timp sa caute si sa puna cap la cap ce ati mai scris dvs. si pe unde.
cererea de repuinere pe rol va fi respinsa pentru ca nu s-a depus certiifcatul de mostenitor.Dosarul va ramane suspendat .
MULTUMESC, ASA SA FIE. , SA AVETI UN AN BUN!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare ContSters196258 ContSters196258 speta.Am avut litigiu la judecatorie,unii dintre noi reclamanti s-au retras,Aucontinuat totusi sa fie citati,Am facut recurs,2 reclamanti . O recl care ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cauzei mariazet46 mariazet46 buna seara Intr un proces de recunoastere a paternitatii /declinare ,minorul a fost recunoscut de tata,i s-a stabilit pensie alimentara si obligativitatea de ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ teoyorga teoyorga curtea de apel bucuresti a hotarat ca decizia de intrerupere a contractului de munca de catre politia comunitara sect 1 in 2010 este lovita de nulitate si ca ... (vezi toată discuția)