avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contencios administrativ

curtea de apel bucuresti a hotarat ca decizia de intrerupere a contractului de munca de catre politia comunitara sect 1 in 2010 este lovita de nulitate si ca trebuie sa primesc salariile corespunzatoare si celelalte drepturi de la data intreruperii si pana in prezent.
Doresc precizari pentru procedura de urmat:
-daca doresc reintegrarea in munca, avand in vedere ca structura s-a desfiintat si s-a infiintat Politia Locala
-daca doresc compensatiile banesti ce mi se cuvin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 9 Ianuarie 2015
Daca hot se refera la salarii, atunci veti primi salarii...daca se refera la alte drepturi veti primi si acele drepturi la care se refera, ...nimic mai mult decat este cuprins in hotarare
Care este solutia exacta data de catre instanata de judecata?
Mesaje reeditate
@ teoyorga

Dată post: Vineri, 9 Ianuarie 2015, 12:46
Forum Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele
Subiect hotarare instanta

curtea de apel bucuresti a hotarat ca decizia de intrerupere a contractului de munca de catre politia comunitara sect 1 in 2010 este lovita de nulitate si ca trebuie sa primesc salariile corespunzatoare si celelalte drepturi de la data intreruperii si pana in prezent.
Cum trebuie sa procedez concret ?

@ barnea
Dată post: Vineri, 9 Ianuarie 2015, 12:56

Daca in cuprinsul hotararii s-a prevazut indreptatirea la plata salariilor si a celorlalte drepturi atunci ; initial formulati o cerere/o adresa catre parata prin care sa ii puneti in vedere ca are obligatia achitarii sumelor respective (conform hotararii), cu avertisment ca in caz contrar (adica de neplata), va ve adresa unui executor judecatoresc.
faza a II-a daca nu se conformeaza, va dresati unui executor care va institui o poprire pe conturile paratei intrucat refuza sa va achite de bunavoie drepturile care vi se cuvin.

=====
@ Interventie Moderator
Va adresez rugamintea de a nu mai deschide mai multe topicuri cu aceeasi problema . In acest caz, se va evita stergerea mesajelor si a raspunsurilor primite in topicurile dublate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii- intrebare 100pct ! Albisi Albisi Domnilor avocati ! DacM-am pensionat cu data de 1 Iulie 2012, la acea data firma la care am lucrat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez la un spital privat cu linie de garda in cadrul ... Irena24 Irena24 Buna ziua, Lucrez la un spital privat cu linie de garda in cadrul laboratorul de analize medicale. Programul este in ture 12/24, 12/48 inclusiv tura de ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim ContSters147374 ContSters147374 In urma unui concediu medical,societate mi-a dat o decizie de incet CIM cu o data in care eram in conc. med, insotita de un referat, un convocator, si un ... (vezi toată discuția)