avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda parcare in parc politia comunitara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda parcare in parc politia comunitara

Buna ziua
Am primit o amenda de 3000 lei pt parcarea in parcul de linga spitalul universitar, identificarea mea s-a facut prin dispecerat si in procesul verbal se spune ca sunt facute fotografii.
La intrarea in respectivul parc este o coborire a bordurii specifica intrarii intr-o parcare, un politist mi-a dat voie sa intru pe aleea din parc, nu exista nici un semn cu atentionarea ca daca intru primesc amenzi si in ce cuantum ; constatind ca am intrat pe aleea unui parc (cu nenumarate masini parcate) si vazind numerosi politisti cu veste galbene, am incercat sa ies de pe aceasta alee, dar fiind blocata de o alta masina ce incerca sa intre, iesirea mea a durat citeva minute.
Ce solutie exista pt a anula sau micsora , esalona,aceasta amenda (nu am acesti bani) si daca se percepe penalizare la aceasta suma ?
Mi se spune ca ma executa silit; ce inseamna acest lucru?

multumesc anticipat

monica

Cred ca doreste sa il propuna ca martor pe sotul d-sale,dar numai user-ul ne poate lamuri.
Asteptam lamuriri...
Buna ziua
eu(sotul)la volan sotia pe scaunul din dreapta.Am vorbit cu cei de la politia comunitara si mi au spus sa fac o plingere la ei sau la judecatoria sect 5 ,daca puteti sa-mi spuneti cum sa formulez plangerea asfel incit sa am sorti de izbinda.Am nevoie de avocat?
Rubrica martor este complectata corect in afara numarului auto care este corectat adica B 45 XXl(=alt numar care a fost gresit si apoi sters).
Se poate incheia procesul verbal pe 22.12. 2010 pentru o fapta petrecuta la 14.12. 2010 , fara mine dar cu un martor prezent pe 22 cu toate ca martorul nu m-a identificat , probabil i sa aratat foto cu masina probabil in miscare pe alea parcului slalomind printre masini si este posibil ca martorul sa fie cel care mi-a perceput taxa de parcare;
am intrat in parc(cu toate ca nu avea semne de circulatie ce sa-mi interzica acest lucru sau alte atentionari , am oprit in parc pentru a duce sotia la spital , am plecat din parc cu toate ca erau 5-6 politisti comunitari de fata care nu mi-au spus nimic (oprindu-ma imi dadeau jumatate in 48 ore acelasi lucru daca ma chemau pe 22 la intocmirea procesului verbal) ; in sfirsit sper ca nu v am plictisit cu expunerea mea .
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgenta! - plangere contraventionala! fany22 fany22 Buna, Am primit un proces verbal de contraventie, cum ca o masina a firmei mele a parcat acum 4 luni pe o parcare cu plata si nu avea bon afisat. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara liviu_d80 liviu_d80 Am o mica problema. Politia comunitara poate sa intocmeasca procesul verbal de amenda fara persoana de fata a fi prezenta sa semneze de primire? (vezi toată discuția)
Amenda politia comunitara pentru parcare in parc onehappyflyer onehappyflyer Acum cateva zile soacra mea a primit o recomandata care s-a dovedit a fi o amenda de 3000 lei de la politia comunitara pentru parcare in parc. Pana aici ... (vezi toată discuția)