avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SEMNATURA FALSA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SEMNATURA FALSA

SPUNETI-MI VA ROG ...IN CAZUL IN CARE ANGAJATORUL A SEMNAT CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA IN LOCUL MEU.....EU PRIMIND UN EXEMPLAR AL ACESTUIA GATA INREGISTRAT LA ITM ....DUPA 2 LUNI DE LA ANGAJARE.....SI ASTA LA INSISTENTA MEA.....CE TREBUIE SA FAC IN ACEST CAZ?
Cel mai recent răspuns: miki_miha , utilizator 14:09, 31 Decembrie 2010
Luati legatura cu un avocat. Fals si uz de fals.
1. Puteti depune o plangere penala impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals....

2. Daca c.i.m. respecta conditiile de la angajare , atunci puteti merge in continuare sa lucrati in baza acestui c.i.m.
Exista clauze in acel CIM care va nemultumesc, sau este numai ambitia ca nu aveti semnatura personala acolo?
In primul caz, puteti urma sfaturile colegilor de mai sus, altfel, nu vad de ce sa faceti valuri pe o vreme asa tulbure in ce priveste un loc de munca.
NU FAC VALURI...PROBLEMA ESTE CA AM CONVENIT ASUPRA UNUI SALARIU NET . SI A UNUI PROGRAM DE MUNCA DE 8 ORE IAR ACUM TOATA FIRMA S-A TREZIT CU O CIRCULARA TRIMISA PE MAIL IN CARE SALARIUL NET ESTE DE 500 LEI IAR PROGRAMUL DE MUNCA DE 10 ORE PLUS SAMBETE LUCRATE OBLIGATORIU.
SI MAI AM O OBIECTIE.....EU AP LUCRAT IN ACEASTA FIRMA DIN DATA DE 1 SEPT 2010 DATA DE LA CARE AM EMIS FACTURI CU CNP-UL SI SEMNATURA MEA.AM SOLICITAT CONTRACTUL DE MUNCA PTR UN CARD BANCAR IN DATA DE 1 NOIEMBRIE DATA LA CARE MI S-A SPUS LA TEL CA .....NU EXISTA NICI UN CONTRACT INREGISTRAT LA ITM IAR ACESTA SE VA FACE CU DATA DE 8 NOIEMBRIE 2010 DATA LA CARE S-A SI FACUT DAR ASA CUM V-AM SPUS CU SEMNATURILE ALTOR PERSOANE NICIDECUM A MEA.

Alte discuții în legătură

Act aditional inregistrat la itm dar nesemnat de salariat mery84 mery84 Buna ziua! Problema mea ar fi urmatoarea: pe 1 august 2008 am fost angajata cu norma intraga la un SRL. Am semnat contract de munca, acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera ceva? ContSters226213 ContSters226213 Buna ziua.Ma numesc Vaduva Daniela Sofia si pana in data de 07 10 2011 am lucrat lao firma de catering cu sediul in Craiova [edit]. Eu am inceput ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca ulterior inregistrarii la itm Alina Pene Alina Pene Stie cineva care-i sanctiunea in cazul modificarii datei de angajare intr-un contract individual de munca, ulterior semnarii si inregistrarii contractului la ... (vezi toată discuția)