avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SEMNATURA FALSA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SEMNATURA FALSA

SPUNETI-MI VA ROG ...IN CAZUL IN CARE ANGAJATORUL A SEMNAT CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA IN LOCUL MEU.....EU PRIMIND UN EXEMPLAR AL ACESTUIA GATA INREGISTRAT LA ITM ....DUPA 2 LUNI DE LA ANGAJARE.....SI ASTA LA INSISTENTA MEA.....CE TREBUIE SA FAC IN ACEST CAZ?
Cel mai recent răspuns: miki_miha , utilizator 14:09, 31 Decembrie 2010
Atunci, chiar puteti depune o plangere penala impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
Si, va rog, nu mai scrieti cu litere mari, este foarte obositor la citit.
La aceasta firma asa se procedeaza cu toti angajatii iar cui nu-i convine regimul.....stiti vorba patronilor din ziua de azi...mai stau inca 10 la usa......dar chiar ceea ce au facut acum cu salariile este bataie de joc....asta de la un salar de 1500 lei net.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional inregistrat la itm dar nesemnat de salariat mery84 mery84 Buna ziua! Problema mea ar fi urmatoarea: pe 1 august 2008 am fost angajata cu norma intraga la un SRL. Am semnat contract de munca, acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Mai pot recupera ceva? ContSters226213 ContSters226213 Buna ziua.Ma numesc Vaduva Daniela Sofia si pana in data de 07 10 2011 am lucrat lao firma de catering cu sediul in Craiova [edit]. Eu am inceput ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca ulterior inregistrarii la itm Alina Pene Alina Pene Stie cineva care-i sanctiunea in cazul modificarii datei de angajare intr-un contract individual de munca, ulterior semnarii si inregistrarii contractului la ... (vezi toată discuția)