avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

la aplicare unei contraventii,in speta agentii se poarta abuziv cer actele unei persoane care nu se afla la volanul masinii de peste 2 ore ,tipa fac ca toate cele fiare profitand de faptul ca se afla intr-o zona latularnica.
Mai mult ca niste domi inrocmesc un proces verbal pe un formular diferit in loc de ce l cuprins in anexa 1 D intocmesc pe anexa 1 A.Se poate anula pr verbal numai pentru forma?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:17, 2 Ianuarie 2011
Impotriva acelui proces verbal se face contestatie la judecatoria de la locul unde s-a savarsit contraventia.Se expun si motivele pentru care se cere constatarea nulitatii a PV de catre instanta de judecata si se ataseaza PV. Este important daca exista cel putin un martor pe langa dvs si daca cerut sa va scrie-ti mentiunile (astea ar ajuta mai mult instanta sa constate ca nu au fost indeplinite conditiile de forma pentru ca PV sa fie valid.
Faptul ca au intocmit procesul verbal mai tarziu nu este o anormalitate.
Faptul ca se poarta urat,poate fi sesizat sefilor lor,daca puteti dovedi existenta unui comportament jignitor din partea politistilor.
Verificati veridicitatea consemnarilor din procesul verbal,modul in care au fost acestea facute,daca sunt rubrici neconsemnate sau consemnate gresit,pentru a vedea daca in cauza sunt aplicabile motivele de nulitate prev.de art.16,17,19,34 din OG nr.2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere suspendat karloss karloss stie careva procedura la un permis conducere suspendat ?????? (vezi toată discuția)
Amenda arr ionutneamtu ionutneamtu Cu respect, Am si eu o intrebare. Acum 3 zile am fost oprit cu o autoutilitara de ARR iar la cantar am depasit putin greutatea incarcaturii. Ieri mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe galben la semafor! Raul Oprita Raul Oprita In data de 02 Ianuarie 2011 mergand cu masina inspre locul de munca, la un semafor am intrat pe culoarea galbena in intersectie iar un echipaj de politie, care ... (vezi toată discuția)