Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema . Pana la data de 14.06.2011 ar fi trebuit sa fiu in concediu de crestere copil. Din motive financiare si pentru a-mi pastra locul de munca ( am fost sfatuita sa revin mai repede la servici) am depus o cerere pentru suspendarea concediului si revenirea la munca incapand cu data de 03.01.2011. Pana acum totul frumos, Cererea a fost aprobata, dar am ramas insarcinata din nou. Intrebarea este pot reveni in concediul de crestere copil.
Da, putet i beneficia de indemnizatia de cresterea celui de-al doilea copil, pentru ca ati beneficiat pana acuma de indemnizatia lunara pentru cresterea primului copilului pana la varsta de 2 ani, respectiv pana la varsta de 3 ani in cazul copilului cu handicap, perioada care se asimileaza cu perioada necesara solicitata de lege de 12 luni.
Va multumesc pentru raspuns!
Mai ma o dilema . Daca angajatorul refuza sa ma primeasca la serviciu pot anula cererea de suspendare a concediului de crestere copil? In cazul unui raspuns afirmativ intentionez sa raman in concediu crestere copil pana la 14.06.2011 iar apoi pana la nasterea celuilalt copil (probabil 05.09.2011) sa beneficiez de concediul medical si prenetal+ postnatal si asa mai departe.
Concediu prenatal
denisatoma
Buna seara,
Am lucrat la o firma 6 ani, si acum 5 luni m-au bagat in somaj. Am luat somaj 6 luni de zile si acum ma cheama iar la servici pe o perioada de 3 ... (vezi toată discuția)