avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune ajunsa la injunghiere. ce sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune ajunsa la injunghiere. ce sa fac?

buna. sa va povestesc
in ziua de 27 decembrie am ajuns la un club eu sora fratele meu si inca 3 baieti. clubul era cam gol dar inauntru fiind niste localnici. am cumparat o sticla de votca iar dupa 3 minute vine un baiat si ma impinge in club cu ganduri de bataie. eu am facut 2 pasi in spate dar prietenii mei i-au dat o palma si l-au imobilizat pe o canapea din acel club. dupa ce sa intamplat asta gardianul ne da afara din club pentru ca stiau ca o sa iasa cu scandal ca aceia dadeau telefoane. am iesit din club dar nu inainte sa o bata pe sora mea si pe fratele meu (sora mea e vanata pe picioare si fratele are fracturi faciale). vroiam sa plecam acasa linistiti dar atunci 9 oameni ies din club si se indreapta spre un prieten de al meu caruia ia aplicat un pumn de l-au lasat inconstient 1-2 minute pe gheata jos. noi mergem sa il ridicam si sa il scoatem din belea dupa care degenereaza totul. unu a pus cainele de atac(un rotweiler) sa ma muste de mana(nu avea botnita nimic) si 2 tipi imi carau pumni. au inceput sa dea si in ceilalti prieteni. cum eram panicat si ingrozit am luat o bucata de sticla de jos si l-am injunghiat pe unul din ei dupa care ingrozit eu am plecat acasa. am aflat ca a ajuns la spital in stare grava. nu stiu cate zile de spitalizare si-a luat stiu doar ca starea lui sa stabilizat si ca e bine. nu am apucat sa dam nici o declaratie avem citatie de la politie pe data de 6 sa mergem la suceava. ei probabil au dat declaratii dar nu stiu ce au declarat.
noi toti 6 avem certificate medico legale eu am 6-7 zile spitalizare , fratele meu are 2 zile+15. nu stiu cate zile de spitalizare are cel injunghiat si mi-e foarte frica.
ce sa fac?
la ce sa ma astept?
se poate cadea la pace?
imi trebuie avocat neaparat?
se ajunge la proces?
sa le facem si noi plangere?
sunt foarte speriat ajutati-ma cu sfaturi si sa imi spuneti ce se poate intampla...
Cel mai recent răspuns: mielul_bland , utilizator 03:11, 5 Ianuarie 2011
Buna seara,
Umaresc de ceva timp aceasta ,,dezbatere'' si as avea de facut o precizare:
Mai exista o discutie in desfasurare pe aceasta tema si anume : www.avocatnet.ro/content/for... ) .
Relatarea respectiva pare mai credibila avand in vedere ca se vorbeste despre un baiat care ,, luase un cutit si i-a lovit pe doi dintre ei si cainele care foarte probabil a murit '' . Pare mai veridica varianta asta decat cea cu ciobul gasit intamplator pe jos.
Nu vreau sa par ,,insensibil'' la necazul semenilor dar....cred ca cei care umbla cu cutite la discoteca trebuie sa plateasca pt asta mai ales cand le si folosesc. A ajuns sa-ti fie mai frica intr-un birt la tara decat langa focul de tabara al unui trib din America de Sud :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala grava sau tentativa de omor? GEOSTOIAN GEOSTOIAN va rog sa ma ajutati.acum 2 sapt fratii mei au avut o altercatie la un bar.Ei. au fost primii agresati.dar in urma conflictului unul dintre agresori a fost ... (vezi toată discuția)
Lovirea in cap cu un obiect dur, poate intra la tentativa de omor? luca-aurel luca-aurel Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu o problema! saptamana trecuta am fost batut de 2 indivizi in plina strada, eu nu am ripostat sub nici-un fel! La ... (vezi toată discuția)
Autoaparare vajdajolan vajdajolan Totul a inceput intrun bar unde individul vazind ca sotul a cumparat un pachet de tigari i-a cerut iar el nu i-a dat spunind sa-si cumpere si el caci la costat ... (vezi toată discuția)