avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legea concurentei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legea concurentei

Buna ziua! Sper ca am nimerit topicul unde sa postez si eu nedumerintele pe care le am si pe care sper sa le rezolv cu ajutorul dvs. Despre ce ar fi vorba...
Doresc sa import din Europa de Vest articole vestimentare ale unor case de moda (si articole sport) premium, sa le zic asa. Luand in calcul faptul ca unele dintre acestea sunt deja prezente in Romania (in diferite sisteme de comercializare) prin intermediul importatorilor directi sau reprezentantelor, dar dintre acestea sunt cateva care nu sunt prezente in teritoriul in care doresc eu sa le import, doresc sa va intreb daca pot totusi sa comercializez aceste produse dar nu sub forma de franciza sau altceva asemanator. Ci dor sa le achizitionez din strainatate si sa le comercializez pe plan local.
In speranta unui raspuns prompt si afirmativ, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 15:53, 24 Martie 2008
Cred ca puteti.
Subiectul a mai fost dezbatut aici pe forum, asa ca va invit intai sa cititi ce raspunsuri s-au dat intr-un caz asemanator si apoi, daca mai aveti neclaritati, reveniti :).
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Impozitul in romania vs impozitul in germania marianabotez marianabotez Buna seara tuturor! Va rog sa-mi raspundeti la doua intrebari: 1. Este posibil ca pe o suma de bani pe care un cetatean roman o detine intr-o banca din ... (vezi toată discuția)
Drepturile femeii crestine casatorita cu un musulman , copii rezultati din aceasta casatorie debora debora Buna ziua . Ma numesc Debora si as vrea sa imi dati cateva sfaturi daca se poate . Am un prieten turc de religie musulmana de 2 ani de zile ,eu fiind crestin ... (vezi toată discuția)