avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire CCC

buna ziua. am o fetita care in 14.01 va implini 2 ani. Pe cea de a doua fetita am nascut-o in 08.10.2010. pot beneficia in continuare de CCC si de indemnizatie? daca da, ce demersuri trebuie parcurse?
va multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 20:45, 2 Ianuarie 2011
Buna seara!
Beneficiati in continuare de CIC pt cel de-al doilea copil daca veti depune dosarul complet , in termen , la primaria de domiciliu ..
La multi ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil roxadav roxadav ma aflu in concediu de maternitate ,fetita mea avand 11 luni. am ramas insarcinata urmand sa nasc in decembrie. va rog sa imi spuneti daca trec dintr-un cm in ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc 2 ani RaduAdi RaduAdi buna.ziua.situatia noastra e urmatoarea: sotia mea e din republica moldova si a ramas insarcinata si nu a lucrat inca in romania (nici macar o luna).momentan e ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si stimulent Mad21 Mad21 Buna ziua. Am 3 intrebari pe care va rog sa mi le lamuriti. Din anul 2013, m am aflat in concediu de crestere copil pana in prezent, deoarece am trecut ... (vezi toată discuția)