avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu mai este ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu mai este ITM?

am sunat azi pentru o problema la ITM si mi-a zis ca de la data de 01.01.2011 nu se mai duc decizii de incetare sau orice modificare la contract la ITM.Cum facem?Cum trimitem aceste modificari la contracte?Doar prin intermediul revisalului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 8 Ianuarie 2011
a fost cineva la itm sa inregistreze decizii/acte aditionale pt majorare salarii de la 01.01.2011?
le-au inregistrat / primit inspectorii itm?
La ITM Buc nu se inregistreaza astfel de acte.

@ danjoe
Unde ati vazut dvs ca ITM-ul controleaza impozitele pe salariu sau contributiile ce trebuie sa fie platite de catre angajatori ? ... poate doar in cazul inspectiilor fiscale efectuate.
facem modificarile prin revisal, dar de exemplu prin revisal nu pot sa raportez o majorare de salar sau o modificare a timpului de munca de la 2 la 4 ore-fiind contract cu norma partialain ambele situatii. sper ca vor modifica si revisalul pentru ca in forma actuala nu acopera toate problemele. mai bine ar fi sa-l unifice cu programelul de contracte de munca:">
Cu siguranta o sa fie modificat REVISALUL, din cate citesc o sa se depuna si statele de plata online.
www.avocatnet.ro/content/art...
Am fost la ITM Campina si nu mi-au primit deciziile de majorare salar minim (am mai multe firme) si nici un CIM dat Revisal pe 31.12.2010 cu incepere munca pe 03.01.2011.
Au zis ca nu mai inregistreaza nimic. NIMIC cu data de 01.01.2011!
Astepata sa ducem doar statele pe decembrie. Si cine are declaratii lunare pe hartie si disketa.
Eu am totul ONLINE!
Si declaratii lunare si Revisal.
M-am referit la elementele de salariu care le dadeam la ITM si care vor fi in 112, dar tot acolo avem si contributiile, nu-i asa?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
danjoe, utilizator

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Evidenta angajati itm ionelbarus ionelbarus Sunt angajata la o firma de circa 1,6 ani. In primul an am fost angajat cu jumatate de norma( 4 ore)iar de la 01.01.2011 mi s-a spus ca am fost trecut la 8 ... (vezi toată discuția)
Stat de plata salariati si contracte de munca depuse in format electronic din 2011 consela consela am o intrebare: incepand cu ianuarie 2011 contractele de munca si statele de plata vor fi depuse in format electronic? sub ce forma pe email ,cd ,sau ... (vezi toată discuția)