avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... revocarea in cazul neexecutarii obligatiilor civile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

revocarea in cazul neexecutarii obligatiilor civile

vroiam sa vad daca ma puteti ajuta cu unsfat sau un raspuns la o intrebare.deci, in concluzie sa va spun: am avut o sala de jocuri si internet,nu am avut licente, am fost condamnat pe legea 8/1996(drepturi de autor si drepturi conexe) la 6 luni cu suspendare si plata a 100 milioane (lei vechi),daume materiale catre mai multe parti civile(microsoft,vivendy,blizard etc). dupa proces nu am primit nici o adresa din partea acestor firme, k ar trebui sa le platesc,sau in ce cont sa trimit banii.am citit pe net "art.84-revocarea in cazul neexecutarii obligatiilor civile",in care se spune k daca nu platesc daunele catre partile civile pana la expirarea termenului de incercare sau nu dovedesc k nu am avut putinta de a indeplini acele obligatii ,instanta dispune revocarea suspendarii.vroiam sa stiu ce se intampla?daca partile civile nu sesizeaza parchetul, se autosesizeaza el si ma trimite la puscarie?sau cum functioneaza asta? nu am nici un venit, nu sunt angajat,am doar un apartament pe numele meu in localitatea pogoanele jud buzau.un orasel mic.astept raspuns la aceste intrebari si poate un sfat ceva.va multumesc
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2008
jandangerosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:10, 24 Martie 2008
1. Nu mai puneti aceeasi intrebare pe mai multe topicuri. :-/

2. Uitati-va la raspunsurile primite pe celalalt topic deschis : Forum I Dreptul in discutie I Dreptul, calculatorul meu si internetul I Subiect - caz copyright. revocarea pedepsei in cazul neexecutarii obligatiilor civile :)
Ultima modificare: Luni, 24 Martie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz copyright. revocarea pedepsei in cazul neexecutarii obligatiilor civile jandangerosu jandangerosu vroiam sa vad dk ma puteti ajuta cu unsfat sau un raspuns la o intrebare.deci, in concluzie sa va spun: am avut o sala de jocuri si internet,nu am avut ... (vezi toată discuția)
Prescriptia in cazul condamnarii la despagubiri ContSters308692 ContSters308692 buna ziua.situatia mea este urmatoarea: am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare si plata catre firma acuzatoare,a 7000 euro.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - modalitati de plata mario999 mario999 Buna ziua ma numesc Mario am 17 ani si de curand am fost eliberat sub supraveghere mai precis am primit 2 ani cu incercare si 1 an cu executare.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)