avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale termen de recurs depasit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

termen de recurs depasit

Buna ziua, si La Multi Ani tuturor.A-m o problema,poate ma ajuta cineva cu un sfat.
Am avut o societate comerciala,care in urma nemaririi capitalului social in 21.11.2001 s-a dizolvat si publicat in Monitorul Oficial.In 2010 sa solicitat prin instanta radierea din Registrul Comertului,si sa finalizat prin proces la data de 28.octombrie 2010 cu mentiunea finala - "Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la data comunicarii...".Astazi,a-mi vine alta citatie,de instanta cu recursul celor de la finante inregistrata(pe stampila) la Curtea de Apel in data de 22 noiembrie 2010.,deci se pare ca cei de la finante au facut recurs dupa aprox. 24 de zile de la data hotariri radierii de catre instanta.
Intrebarea mea ar fi daca s-ar mai putea face ceva privind termenul de recurs sau ce trebuie facut ca atare in situatia actuala?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 10:50, 4 Ianuarie 2011
Termenul de recurs este de 15 zile , dar, din cate cunosc, termenul curge de la data publicarii hotararii pe pagina oficiala a ONRC, conform art. 30 din Legea nr. 359/2004, actualizata.
Va multumesc ptr. raspuns.Acum a-m observat inca ceva:
Recursul este depus si adresat Tribunalul Sibiu iar citatia i-mi vine de la Curtea de Apel Alba Iulia.
Este ok?
Multumesc....
Da, este in regula, fiindca cererea de recurs se depune la instanta a carei hotarare se ataca,si se solutioneaza de instanta imediat superioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau statul romanin judecata la cedo alinc77 alinc77 Ma numesc Alin si sunt din Sibiu. Acum 3 ani familia mea a fost implicata intr-un accident de masina. Un sofer turc de tir ne-a lovit din spate in timp ce ... (vezi toată discuția)