avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj dupa divort

eu sunt de acord sa se vanda si sa se imparta banii ,asa eu plec cu copii in alta parte,dar el nu vrea sa vanda,a zis ca daca inaintez el o sa ma scoata datoare pe mine si nu o sa iau mai nimic
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
ContSters116076, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:25, 3 Ianuarie 2011
aveti fiecare dreptul la jumatate din apartament. daca suma pe care o cere e relativ mica, poate renteaza sa-l despagubiti si sa ramaneti dvs cu apartamentul. apoi, il vindeti cand veti dori.
nu inteleg de ce plecati din casa..
daca are un loc de munca, se poate comunica hotararea si sa-i puna poprire pe salariu
Indiferent ce suma ar cere,eu nu am de unde sa ii dau,nu am serviciu momentan si nici nu cred ca ar ajuta asta sa ii pot da cat cere el.De ce plec din casa?Pai nu e de acord sa stau casatorita acolo,si nu pot lasa copii singuri .Daca depun eu partajul in instanta ce sanse am?
pai nu ati scris ce doriti sa obtineti.
daca nu doriti nici dvs ap, pt ca nu puteti sa-l despagubiti pe fostul sot, nici el nu va poate despagubi, se va vinde si banii se vor imparti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unui divort finalizat cu 2 copii minori,copii avand ... ANDRA210221 ANDRA210221 In cazul unui divort finalizat cu 2 copii minori,copii avand domiciliu la casa construita in timpul casatoriei intre mine si fostul sot fiind bun comun,. ... (vezi toată discuția)
Ce ma sfatuiti sa fac? ayna1 ayna1 In urma partajului mi-a revenit apartamentul cu tot ce este in el iar lui masina.Am facut un act de mana prin care ma oblig ca la vanzarea apartamentului sa ai ... (vezi toată discuția)
Partaj vanzarea apartament Arghir Arghir Am o anume problema...am fost informat de mai multi avocati in privinta asta dar fiecare cu o parere diferita. Situatia fiind: Parintii mei au divortat ... (vezi toată discuția)