avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doua infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doua infractiuni

sunt acuzat de 2 infractiuni distrugere alin.1 si incaerare daca sunt gasit vinovat ce pedeapsa pot primi? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:54, 3 Ianuarie 2011
Fiind vorba despore un concurs de infractiuni, in caz ca veti fi gasit vinovat, va avea loc o contopire a pedepselor, si se va aplica cea mai grea, plus un spor ( dar nu obligatoriu), de pana la 5 ani.
se poate da cu suspendare?
Amanuntele date de dvs sunt destul de vagi,deci ar trebui sa detaliati faptele,participatia dvs la acestea,daca aveti antecedente penale.
Pe de alta parte,discutand la modul general,fara a vedea actele si lucrarile dosarului niciun profesionist,nu poate "pronostica" pedeapsa care va va fi aplicata si modalitatea de executare a acesteia.
daca nu au fost pagube foarte mari puteti scapa si cu o amenda penala.
succes
incaerarea sa produs intr-un bar; plangerea de distrugere a fost facuta de patronul barului care a fost si el inplicat si e acuzat si el de incaerare,eu am certif. medico legal de 16 zile ,nu am ripostat nu am distrus nimic,noi am fost 3 persoane ei au fost 8 pers.

Alte discuții în legătură

Infractiune Larisa adela Vasile Larisa adela Vasile prietenul meu este incadrat la legea39/2003 art.10.ce poate sa pateasca? este grav? (vezi toată discuția)
Credit cu acte false. sfaturi si consecinte. danceforlife danceforlife In urma cu 2 ani la indrumarea unei cunostiinte am fost manipulat spre a lua un credit cu acte false. Recent am primit o citatie de la Politia Judiciara, fiind ... (vezi toată discuția)
Furt calificat -oglinda auto alexvl006 alexvl006 Am furat o oglinda de la un bmw, am fost la politie si aveau amprentele mele pe carcasa oglinzii respective si o camera de filmat in zona pe care am fost zarit ... (vezi toată discuția)