avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intrebare la un credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intrebare la un credit

buna seara am si eu o intrebare prietena varului meu a facut un credit cu buletinul acum 2 ani pt cumnatul ei urmand ca acesta sa plateasca ratele dar nu a facuto ,acum varul meu vrea sa se casatoreasca se poate ca prin casatorie banca respectiva sa intervina dupa schimbarea numelui ei sa puna sechestru sau sa faca altceva pe proprietatea varului meu? as dori un rasp cat mai concret pentru linistea unchiului meu .va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
ionutz1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionutz1984 , utilizator 11:59, 4 Ianuarie 2011
numai fata respectiva raspunde pt acel credit, cu veniturile si bunurile prezente si viitoare.
daca vor achizitiona ceva in timpul casatoriei, creditorul poate cere partajul bunurilor comune, pt a putea executa silit partea fetei
dupa casatorie daca unchiul meu ii da mostenire fiiului poate interveni banca asta ar fi intrebarea caci nu prea ar vrea unchiul meu sa piarda ceea ce a agonisit toata viata sa pt un credit .
nimic din ce i-ar da unchiul fiului sau, nu poate fi executat silit de banca
multumesc mult o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentant executare silita ? Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am in familie (unchiul) care este intr-o relatie \\"amoroasa\\" cu banca. Varul meu si-a vandut masina si o garsoniera iar banii ii pune intr-un cont la o ... (vezi toată discuția)
Credit pentru nevoi personale-obtinut anterior casatoriei ContSters132982 ContSters132982 buna!am si eu o antrb;am un credit de nevoi personale de 3 ani,pe care nu l am mai platit de anul trecut,si am primit acum somatie de executare silita.dar eu ... (vezi toată discuția)
Indestularea bancii in cazul executarii silite kornelya kornelya Buna seara. Am doua intrebari va rog: 1. Inteleg ca in cazul executarii silite Banca nu se multumeste cu valoarea initiala a imobilului ipotecat si pentru ... (vezi toată discuția)