avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... As dori sa stiu ce insemna urmatoarele coduri!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

As dori sa stiu ce insemna urmatoarele coduri!!

As dori sa ma ajuta-ti cu codul acesta. Si sa stiu ce inseamna 202/25oct. 2010
Ajutatima.. Astept raspunsurle dumnevoastra!!!
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:58, 3 Ianuarie 2011
Este legea 202/2010 cu privire la unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor, lege care a intrat in vigoare in 26 nov cu exceptia prevederilor cu privire la divortul pe cale notariala si administrativa care au intrat in vigoare in 26 decembrie.
Legea a modificat si/sau completat:
-codul de proc. civila,
-codul familiei,
-legea 304/2004 privind organizarea judiciara,
-legea 188/2000 privind executorii judecatoresti,
-Og.66/1999,
-legea 36/1995 a notarilor publici,
-legea 554/2004 a contenciosului administrativ,
-legea 105 /1992 privind reglementarea raportulrilor de dr.international privat,
-Og.2/2001 privind regimul contraventiilor,
-Og.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice,
-legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice,
-legea10/2001 privind regimul juridical unor imobile preluate abuziv,
-legea 221/2009 privind condamnarile cu caracter politic,
-legea 31/1990 privind societatile comerciale,
-legea 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator,
-legea 146/1997 privind taxele de timbru,
-codul de procedura penala,
-legea 508/2004 privind infiintarea , organizarea si functionarea in cadrul Min.public a Directiei de investigare a Infractiunilor de Criminaliate si Terorism,
-codul penal,
-legea 8/1996 privind dreptul de autor,
-regulamentul de organizare si functionare a ICCJ.
Deci tot ceea ce vedeti mai sus , au primit modificari si/sau completari prin legea 202/2010.
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
se aduc anumite modificari, completari codului civil, penal

[ link extern ]
Va multumesc mult de raspuns imi este de mare ajutor.
Dumneavoastra doriti de fapt sa aflati cum veti obtine o incadrare mai favorabila sau o reducere a unei pedepse.

Spuneti care este fapte sau pedeapsa si va putem spune daca Mica Reforma va ajuta.
Ne-a spus aici ce anume o intereseaza:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod de procedura penala ! ana-maria31 ana-maria31 Stie cineva noul cod de procedura penala cand intra in vigoare?am vazut pe forum cineva spunea ca a intrat pe data de 26-10-2010 in monitorul oficial ? (vezi toată discuția)
Rambursarea taxei de partaj serban19 serban19 Buna seara Cum trebuie sa procedez pentru a mi se rambursa taxa de timbru pentru partaj in cazul in care ambii soti au fost de acord cu partajarea si nu a ... (vezi toată discuția)
Legea privind mãsurile de accelerarea a soluþionãrii proceselor victoria75 victoria75 Ma poate ajuta cineva cu informatii privind recuzarea completului de judecata,conditiile in care se poate cere acest lucru conform legii privind masurile de ... (vezi toată discuția)