avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea175/16.07.2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea175/16.07.2010

Nu am mai platit la intrtinere de 1 an si jumatate sau acumulat 6000 lei intrtinerea si 4 000 lei penalizarile ,eu am indemnizatie copil 600 lei ,alocatia celor doi copii de 242 lei ,sotul 1400 lei iar socra care este in recuperare dupa un accident vascular 392 lei Noi putem beneficia de legea 175/16.07.2010 daca asi putea face rost de bani.adica sa platesc doar 6000 lei si sa nu mai dau cei 4 000lei si daca da ce trebuie sa fac? Va multumesc. mentionez ca suntem 5 persoane la intretinere ,iar venitul este de 530 lei pe membru
Ultima modificare: Luni, 3 Ianuarie 2011
gynyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 00:05, 4 Ianuarie 2011
In primul rand, trebuie faceti o intampinare la presedintele asociatiei in care explicati ca doriti sa beneficiati de prevederile legii 175/2010 si ca doriti sa platiti, conform legii doar cheltuielile legate de intretinere si sa va comunice care este suma exacta.
La acea cerere, anexati copii dupa taloanele de pensii si adeverinta de serviciu a sotului.
O depuneti cu numar de inregistrare, in dublu exemplar. In principiu e bine sa asteptati un raspuns, dar daca acesta nu soseste in 30 de zile, in urmatoarea zi de incasare (dupa expirarea celor 30) mergeti si achitati suma de 6000 la administratie. Inainte sa taie chitanta, specificati administratorului sa va scrie pe chitanta ca suma reprezinta restante intretinere si ii aratati hartia depusa la presedinte.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
Armenteros, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala. neplata impozit pe venitul realizat madalinfla madalinfla buna ziua ,ma intampin cu o problema cu o masina care am cumparato in 2008 din germania cu suma de 1400 euro si am vanduto in romania cu 7000mii lei unei ... (vezi toată discuția)
Platesc penalitati sau nu? sorin_iacob87 sorin_iacob87 Cred ca toata lumea a auzit de legea 175/16.07.2010 ..ei bine si eu doresc sa pot beneficia de aceasta lege dar ma lovesc de foarte multe bariere din partea ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a plati penalizarea dddgab dddgab Cum trebuie procedat in cazul unui proprietar care refuza sa plateasca penalizarea (afisata pe lista de intretinere) dar plateste suma pentru intretinere ... (vezi toată discuția)