avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Evaziune fiscala. Neplata impozit pe venitul realizat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Evaziune fiscala. Neplata impozit pe venitul realizat

buna ziua ,ma intampin cu o problema cu o masina care am cumparato in 2008 din germania cu suma de 1400 euro si am vanduto in romania cu 7000mii lei unei societati comerciale,cumparatorul a facut cu intentie atunci si a trecut suma de 70 000 mii lei,fara sami dau seama am semnat acel contract dar eu am incasat 7000mii lei.Asa acum am un dosar penal pe rol pentru sustragerea de la plata inpozitului pe venit,administratorul firmei sustine ca ca a platit cei 70 000mii lei,aducand la politie la inspectorul care se ocupa de caz 3 chitante dispozitie de plata,cu sumele de 30 000lei,30 000lei,10 000lei,spunand ca au fost platite numerar.Pe chitante nu e semnatura mea ,dar politistul spune ca sunt copii si nu poate sa se faca grafologic,daca nu are originalele si cumparatorul spune ca nu le mai are in original, cumparatorul fiind patronul firmei si are mare influenta in oras.O indrumare sau ce pot sa fac unde sa ma duc si unde pot sal denunt ca
nu face nimic si ma scoate pe mine vinovat multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
madalinfla, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:01, 10 Martie 2013
Problema dvs. pare foarte complicata.
Puteti sesiza IGP sau IPJ dupa caz daca este vorba de probleme cu politistul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea175/16.07.2010 gynyk gynyk Nu am mai platit la intrtinere de 1 an si jumatate sau acumulat 6000 lei intrtinerea si 4 000 lei penalizarile ,eu am indemnizatie copil 600 lei ,alocatia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt o persoana de 70 de ani am vândut o dacia logan ... Nicu1951 Nicu1951 Buna ziua ,sunt o persoana de 70 de ani am vuâvut o dacia logan si am vanduto ,persoana care a cumparato ma amenitat ca o sa primesc multe amenzi de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)