avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional la CIM inregistrat la ITM de angajator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional la CIM inregistrat la ITM de angajator fara semnatura angajatului

In urma unei plangeri penale, in baza art. 52 lit c Codul Muncii, si societatea a emis unilateral Act Aditional inregistrat la ITM , dupa care mi l-a expediat prin posta. poate fi contestat acest Act Aditional neexistand semnatura mea?
plangerea penala are temei de denunt calomnios dar inca nedovedit - mita - si este facuta de persoana de la alta firma la care am CIM pt 1 ora pe zi. Firma unde am 8 ore pe zi poate suspenda unilateral CIM ?
Cum sa contest Actul Aditional nesemnat de mine si pe ce temei ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:28, 4 Ianuarie 2011
Actul nesemnat de dv poate fi contestat ca o modificre unilaterala a contractului de catre angajator, masura abuziva care poate fi contestata in 3o de zile de cind s-a dispus. Firma unde lucrati nu are de ce sa suspende cim pentru anumite abrateri savirsita la alta firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul de acum 3 ani mi-a facut denunt mincinos la politie, ca am plecat cu laptop si telefon de serviciu (pe care nu le-am avut niciodata in gestiune) maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca am vreo solutie la aceasta problema? Dupa 3 ani de cand am incheiat de comun acord raporturile cu o ... (vezi toată discuția)
Scoatere de sub urmarirea penala EUlavy EUlavy scoaterea de sub urmarire penala se mai poate contesta? (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters83761 ContSters83761 buna seara.am o intrebare legata de urmatorul aspect.Daca,inainte sau dupa inceperea procesului una din parti depune o plangere privind denunt calomnios ,care ... (vezi toată discuția)