avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cumparare vanzare teren intravilan de la Primarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cumparare vanzare teren intravilan de la Primarie

Poate cineva sa ma ajute cu informatii despre obligatiile pe care le are Primaria la vanzarea unui teren situat intravilan???
De fapt problema este ca terenul este denumit intravilan, insa e in camp, iar Primaria nu a trasat nici strazile macar.
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Razvan Popescu , Consilier juridic 09:28, 6 Martie 2009
Buna ziua,
daca credeti ca primaria nu a respectat procedura si ca a fost aranjata treaba, atunci trebuie sa va adresati organului ierarhic superior si anume PREFECTURA, cu adresa scrisa catre ei prin care explicati ce sa intamplat si apoi anexati si dovezi dc aveti, luati nr de inregistrare si ei tr sa va dea un raspuns , la care dc nu sunteti multumit va adresati Instantei de Judecata Contencios Administrativ.
Va anunt ca totusi dureaza ceva pana va raspunde prefectura, dar poate cunoasteti pe cineva acolo ;);), sa grabeasca lucrurile.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept cumparare teren CALIN74 CALIN74 LA MULTI ANI! Daca sunt vecin cu un teren care apartine consiliului local al unei primarii si eu am construit un imobil pe terenul meu am dreptul de ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu si teren intravilan in proprietate bukinst bukinst Sunt interesat a primi un raspuns competent la urmatoarea problema: Un functionar public a primit in proprietate prin hotarare judecatoresca LOCUINTA DE ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)