avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarea obligatorie a locuintei-obligatorie la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarea obligatorie a locuintei-obligatorie la vanzarea locuintei?

La semnarea unui contract de vanzarea unei locuinte este obligatorie aceasta asigurare? sau se poate incheia contractul notarial si fara asigurarea obligatorie?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 13:31, 4 Ianuarie 2011
Se poate incheia actul notarial si fara asigurarea obligatorie
Nu exista nicio legatura intre actele de vanzare -cumparare si polita de asigurare. Dupa perfectarea actelor este treaba noului proprietar sa-si faca polita de asigurare de care doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca pe alt nume StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua!in urma cu un an,am facut un rca la o masina proaspăt înmatriculată in țară, si am dat 650 ron pt 6luni.la urmatoatea asigurare(sept) am ... (vezi toată discuția)
Intabulare locuinta dupa vanzare feliciaionescu feliciaionescu in cate zile se primeste intabularea unei locuinte dupa semnarea contractului de vanz-cump . Noi din data de 13 octombrie cand am senat contractul de vanz cump ... (vezi toată discuția)
Se poate face o declaratie notariala crisvally crisvally am cumparat o casa pe chitanta de mana dupa 20 ani am facut acte de vanzare cumparare in notariat .Am facut gresala sa o trec pe mama procurator de fond cu ... (vezi toată discuția)