avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire

buna ziua,
am o nelamurire,am cerut in recurs termen pentru a mi se trimite copii dupa concluziile scrise si documentele depuse de partea adversa deoarece au fost depuse intr-un singur exemplar,mi sa acceptat un nou termen dar surpriza cand am primit copiile documentele nu mi-au fost trimise decat concluziile scrise,este normal?cum ar trebui sa procedez?
va multumesc!
cu stima,
Leonida
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 12:51, 5 Ianuarie 2011
Aveti timp sa va duceti sa cereti dosarul la arhiva si sa va faceti copii.
multumesc de raspuns,da, o sa merg la arhiva sa fac copii,dar nu inteleg instanta nu ar trebui sa primeasca doar in dublu exemplar sau cate parti sunt, sau sa i se puna in vedere sa mai aduca copii,mie mi se pare ca nu se respecta nici un principiu,ar trebui sa avem legal dreptul de a avea cunostinta de actele dintr-un dosar in care esti parte nu sa trebuiasca sa ma plimb eu pe la arhiva sa-mi pierd timpul.
cu respect,
Leonida
concluziile scrise ale partii adverse nu se comunica.
multumesc de raspuns,
problema este ca mi-au comunicat concluziile scrise dar nu mi-au comunicat documentele pe care le-au depus in aparare partea adversa intr-un singur exemplar,
cu respect,
Leonida

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise sake sake Buna ziua! Azi, 24.10.2013 am avut un proces, in care m-am rprezentat singur. La sfarsitul procesului, presedintele completului a spus ca se amana ... (vezi toată discuția)
Note de sedinta si/sau raspuns intampinare georgescupaul georgescupaul In cate exemplare se depun notele de sedinta? Doar un exemplar pentru instanta sau un exempalr pentru instanta plus exemplare pentru partile adverse? La ... (vezi toată discuția)
Acte recurs gogu2 gogu2 buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost ... (vezi toată discuția)