buna ziua,
am o nelamurire,am cerut in recurs termen pentru a mi se trimite copii dupa concluziile scrise si documentele depuse de partea adversa deoarece au fost depuse intr-un singur exemplar,mi sa acceptat un nou termen dar surpriza cand am primit copiile documentele nu mi-au fost trimise decat concluziile scrise,este normal?cum ar trebui sa procedez?
va multumesc!
cu stima,
Leonida
multumesc de raspuns,da, o sa merg la arhiva sa fac copii,dar nu inteleg instanta nu ar trebui sa primeasca doar in dublu exemplar sau cate parti sunt, sau sa i se puna in vedere sa mai aduca copii,mie mi se pare ca nu se respecta nici un principiu,ar trebui sa avem legal dreptul de a avea cunostinta de actele dintr-un dosar in care esti parte nu sa trebuiasca sa ma plimb eu pe la arhiva sa-mi pierd timpul.
cu respect,
Leonida
multumesc de raspuns,
problema este ca mi-au comunicat concluziile scrise dar nu mi-au comunicat documentele pe care le-au depus in aparare partea adversa intr-un singur exemplar,
cu respect,
Leonida
Concluzii scrise
sake
Buna ziua!
Azi, 24.10.2013 am avut un proces, in care m-am rprezentat singur.
La sfarsitul procesului, presedintele completului a spus ca se amana ... (vezi toată discuția)
Acte recurs
gogu2
buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost ... (vezi toată discuția)