avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Note de sedinta si/sau Raspuns intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Note de sedinta si/sau Raspuns intampinare

In cate exemplare se depun notele de sedinta? Doar un exemplar pentru instanta sau un exempalr pentru instanta plus exemplare pentru partile adverse?

La fel pentru Raspuns intampinare. Doar un exemplar pentru instanta sau un exemplar pentru instanta plus exemplare pentru partile adverse?
Orice depuneti trebuie atat pentru instanta, cat si pentru partea adversa.
In principiu trebuie sa comunicati orice act depus instantei. In practica, daca depuneti concluzii scrise (care se pot depune si dupa dezbateri) nu se comunica si partii adverse un exemplar. Raspunsul la intampinare, notele scrise, daca sunt in cursul procesului, respectiv nu sunt concluzii scrise pe fondul cauzei, se comunica, sau cel putin ar trebui sa se comunice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise, discutie procedurala calin_andrei calin_andrei Salut, vreau sa va intreb urmatoarea chestie: Am avut primul termen, debitoarea mi-a depus intampinare, eu am depus o expertiza contabila simpla ... (vezi toată discuția)
Nota de sedinta ContSters69061 ContSters69061 In cazul unei contestatii la executare as putea concepe doar o nota de sedinta pe care sa o sustin si sa o depun la primul termen, in locul unei intampinari? ... (vezi toată discuția)
Cum combat sustinerile dintr-o intampinare? americanux americanux buna ziua, sunt la al 3 lea termen si incriminatii au facut preantampinare aducand inscrisuri false si nerelevante...ce pot face eu? o preintampinare la ... (vezi toată discuția)