avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare - cumparare

Buna seara,
As dori sa stiu daca se poate incheia contrac vanz-cump cu proprietara care a cumparat garsoniera inainte de decizia de divort, dar care a obtinut prin notar de la fostul sot declaratie ca nu a contribuit in nici un fel la cumpararea garsonierei. Ce alte solutii exista?
Multumesc anticipat pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 17:41, 4 Ianuarie 2011
Sa asteptati partajul!!!Eu asa va sfatuiesc,oamenii se mai schimba...iar in fond chiar daca sotul nu a contribuit cu nimic la cumpararea garsonierei totusi va primi ceva in urma partajului....Atentie mare ,asadar...!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa divort-contracte de credit ramase nefinalizate aaalinaaa aaalinaaa buna dimineata, actualul meu sot a divortat in anul 2009,nu a facut inca partajul,in timpul fostei sale casatorii a incheiat pe numele lui 3 contracte de ... (vezi toată discuția)
As dori si eu cateva sfaturi :) luminisiumbre luminisiumbre Buna ziua,iata problema mea: 1):Mama mea are 4 fete din prima casatorie(in concubinaj)printre care ma numar si eu...doua surori ale mele,sunt plecate in ... (vezi toată discuția)
Terminare proces partaj Elena Paval Cristea Elena Paval Cristea Doresc sa aflu un lucru, daca am cumparat partea de garsoniera a fostului sot, este necesara schimbarea contractului garsonierei? (vezi toată discuția)