avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Terminare proces partaj
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Terminare proces partaj

Doresc sa aflu un lucru, daca am cumparat partea de garsoniera a fostului sot, este necesara schimbarea contractului garsonierei?
Cel mai recent răspuns: Elena Paval Cristea , utilizator 21:17, 27 Septembrie 2017
Buna seara,
Pai cu contractul de vanzare cumparare si actul de partaj din divort ati rezolvat
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun comun sau bun propriu? ileanabarbu ileanabarbu Buna seara. Parintii mei au fost procuratori de fonduri pentru achizitionarea unei garsoniere prin contract de vanzare -cumparare in anul 1985. In actul de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare - cumparare ContSters180748 ContSters180748 Buna seara, As dori sa stiu daca se poate incheia contrac vanz-cump cu proprietara care a cumparat garsoniera inainte de decizia de divort, dar care a obtinut ... (vezi toată discuția)
Dupa divort-contracte de credit ramase nefinalizate aaalinaaa aaalinaaa buna dimineata, actualul meu sot a divortat in anul 2009,nu a facut inca partajul,in timpul fostei sale casatorii a incheiat pe numele lui 3 contracte de ... (vezi toată discuția)