avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit facut de fiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit facut de fiu

fiul meu a facut un credit in 2008, iar in 2010 luna august,eu i-am facut un contract de vinzare cumparare a unui imobil, cu habitatie, , n estiind la acea data de acel credit.Va rog sa-mi spuneti,ce se poate intimpla daca nu poate sa mai plateasca acel credit caci a ramas fara servici.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:08, 4 Ianuarie 2011
...banca il poate executa cu privie la imobil fara insa sa va afecteze habitatia si doar in limita creditului...
Poate gasiti vreo varianta sa anulati actul, sa revina in proprietatea dvs. si sa evitati executarea silita. Bineinteles ca daca plateste in continuare creditul sau daca are alte bunuri care pot fi executate silit nu se mai pune problema pierderii imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune revocatorie impotriva contractului de instrainare bun imobil milan92 milan92 Buna ziua Un creditor a vindut(donat?)proprietatea pentru a nu putea fii executat silit.Asta sa intimplat dupa ce am declansat procesul in urma caruia ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil cu clauza de abitatie elena46 elena46 sotul meu a facut o refinantare pe care nu a putut sa o plateasca . acum avem o executare silita cu poprire de 1/3 din salariul pe care o plateste din aprilie. ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)