Va rog sa-mi spuneti -teoretic si practic- cum se poate rezolva/ati rezolvat situatia dupa demisiile din administratia publica locala, din perspectiva celor ramasi sa munceasca pe cel putin doua posturi?#-o
Eu am inceput anul cu demisii in sir indian si X-( nu stiu cum s-o scot la capat. Cei ramasi nu vor nici in ruptul capului sa preia activitati care le sunt ca si straine, posturile nu se pot ocupa, deci ce se poate face?
Refuzul functionarilor ramasi la ce duce? (ca regim santionatoriu)
Dati-mi o solutie de care sa ma pot lega ca fiind cat de cat legala. Apropo de cumul functii, Legea 53/2003 e cam "neterminata" sub acest aspect. Se poate cumul si in aceeasi unitate?
functionarii publici nu au dreptul la cumul de functii. le puteti delega atributii, pe care ei le pot accepta, sau refuza, daca sunt nelegale. daca dvs le considerati ca fiind legale si insistati, atunci, o sa se lase cu un proces.
daca la proces de doveste ca au avut dreptate, atunci, indepliniti dvs ( angajatorul) atributiile functiilor ramase vacante, sau i le delegati lui boc, si-ati rezolvat problema. :)