avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Solicitare acte de la angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Solicitare acte de la angajator

Am solicitat de 2 ori cu cerere scrisa "cu nr de inregistrare si semnatura de primire" copii dupa note explicative date in urma cercetarilor disciplinare.
Asta a fost acum 8 luni si inca nici un raspuns.
Cum poate fi tras angajatorul la raspundere pt acest refuz de am i elibera copie conform cu originalul?
multumesc

Revin cu inca o intrebare.
Am fost sanctionat disciplinar de trei ori in 4 luni.
Nu am contestat aceste decizii de sanctionare in termenul e 30 zile.
Acum dupa 6 luni pot cere repunerea in termen pe motivul ca in perioada respectiva aveam probleme cu inima, am ajuns de mai multe ori la urgente si recomandarea doctorului pe langa medicamente a fost sa evit situatiile de stres si de conflict lucruri care au provocat disfunctionalitati al ritmului cardiac si probleme de tensiune.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
ANDREI2002, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 5 Ianuarie 2011
solicitarea trebuia facuta prin scrisoare recomandata cu, confirmare de primire
Puteti incerca o cerere de repunere in termenul de contestatie a deciziei de sanctionare . La cerere atasati si copii de pe actele medicale in care se precizeaza ca in acea perioada ati fost bolnav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere in termenul de prescriptie Matrixw Matrixw Buna ziua. Anul trecut in decursul a trei luni am fost sanctionat disciplinar de 3 ori. Nu am contestat aceste decizii deoarece in urma abuzurilor venite din ... (vezi toată discuția)
Cum afecteaza concediul medical convocarea la cercetare disciplinara? zemanova zemanova Stiudiu caz: angajatorul convoaca la comisie disciplinara angajatul respectand temeiul legii...recomandata, convocare in termen de o saptamana, se invoca Art ... (vezi toată discuția)
Despagubire prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului art.253 c.m. ContSters328374 ContSters328374 Citez CAPITOLUL III: Răspunderea patrimonială Art. 253 (1) Angajatorul este obligat, în temeiul normelor şi principiilor răspunderii civile ... (vezi toată discuția)