avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

buna ,,,din nefericire am fost victima unei vatamari corporale:hammer: cauzate de un individ(un baiat) in stare de ebrietate avansata..intamplarea a avut loc intr-o discoteca .am martori oculari ....dar nu stiu ce sa fac ca sal pedepsesc am fost si la medicul legist dar mia dat foarte putine zile doar 2 -3 zile de ingrijire medicala,desi necesit mai multe .....#-o culmea ironiei e ca agresoru imi rade in fata,,,,simi spune ca nu am ce sai fac ca orcum o sa scape:((:((:((:(( va rog sa ma sfatuiti....cum sa procedez.....ce legi pot invoca ??mai ales ca in cazul de fata victima e fata si agresoru e barbat,,,,,exista cv legi?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:27, 7 Ianuarie 2011
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen plangere penala pt. lovire xuser xuser In cat timp trebuie sa depun plangerea penala pt. lovire? Mentionez ca am stat 5 zile in spital, dupa care am mai primit 8 zile de la medicul legist. ... (vezi toată discuția)
Probe concludente? adrian gorganeanu adrian gorganeanu 2 persoane fac pana si derapeaza in sant. in apropiere se afla un cioban cu oile,caruia i se cere ajutorul ptr. a scoate masina din sant.dupa ce acesta ajuta ... (vezi toată discuția)
Lovire Amalia Dinu Amalia Dinu doresc sa stiu daca urmatoarele constatari ale medicului legist constituie suficiente probe pentru a demara o actiune penala, avand in vedere ca mi s-a spus ... (vezi toată discuția)