avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Reclamatie firma de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Reclamatie firma de asigurari

Buna ziua,
Am venit in septembrie in Italia cu masina, proprietate rci leasing, inmatriculata si asigurata in Romania. La inceputul lunii octombrie masina mi-a fost vandalizata in parcare. Am facut toate demersurile cerute de firma de asigurari, am ajuns in punctul final, in sensul ca s-a eliberat si factura, insa refuza sa plateasca, nu in mod direct ci prin amanari de tot felul si gasire de fel de fel de chichite. Au trecut deja 3 luni de atunci. Vreau sa-i dau in judecata, credeti ca am sanse de castig?
Va multumesc anticipat!
Cu stima,
Ovidiu
Cel mai recent răspuns: ovidiuchirila , utilizator 11:39, 13 Ianuarie 2011
Binenteles , atata timp cat aveti documentatia ok si sunteti pe punctul de a obtine banii...curaj chematii in judecata...suscces....
Intradevar,daca aveti toate actele cerute de ei si eu nu vor,in cazul asta, ii dati in judecata si instanta o sa ii oblige .
Solicitati si ajutorul soc. de leasing, care in calitate de proprietar, trebuie sa aiiba influenta asupra asiguratorului cu care colaboreaza.
Pot sa-i dau in judecata din Italia, fara sa fiu prezent in Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rci leasing firma finantatoare sau inselatoare? cosvialrandi@yahoo.com cosvialrandi@yahoo.com Am cumparat in leasing 3 Dacia Logan in august 2007, data de la care platesc rate, RCA si CASCO. Una dintre masini este alba dar in certificatul de ... (vezi toată discuția)
Refuz de reziliere contract leasing rci mariusc2 mariusc2 Ma confrunt cu urmatoarea problema: - deliberat nu am mai platit ultimile doua rate de leasing la masina achizitionata prin RCI LEasing IFN, pentru a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract leasing a001122 a001122 buna ziua am un contract de leasing cu firma RCI Leasing Romania IFN SA pt achizitie un autoturism inca din anul 2007. azi dimineata am sunat la dinsii si ... (vezi toată discuția)