avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot fi angajata pe un post vacant cu studii superioare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot fi angajata pe un post vacant cu studii superioare daca am studii medii?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 5 Ianuarie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
mastalos a scris:

multumesc

Nu se poate sa fiti angajata pe un asemenea post , decat daca se schimba nivelul de pregatire pentru a-l ocupa (din studii superioare in studii medii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post cristinail cristinail sunt functionar public si as vrea sa stiu cum pot trece de pe studii medii pe studii superioare daca sunt absolvent de studii superioare dinaintea angajarii ca ... (vezi toată discuția)
Angajare fefe48 fefe48 Buna ziua.Daca sunt inginera, pot fi angajata sub nivelul meu de pregatire (ex : vanzatoare ) ? Multumesc (vezi toată discuția)
Studii medii inspector resurse umane constantin_florea57 constantin_florea57 absolvent studii superioare fac. drept -stiinte juridice ce post pot ocupa in cadrul biroului resurse umane?. (vezi toată discuția)