avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incadrare legala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incadrare legala

va rog sa ma ajutati,am sustinut licenta in luna februarie.la inscriere nu mi-au cerut sa platesc taxa de 600 ron. m-au contactat telefonic cu 10 zile inainte de examen sa aduc banii azi sau maine cel tarziu in caz contrar nu voi fi inscrisa.Colegii mei care au sustinut examenul in vara au fost scutiti de aceasta taxa,deoarece o achita universitatea.am depus o cerere la rectorat pentru lamurirea situatiei.au trimis raspunsul catre facultate,in care se spune ca universitatea se obliga sa plateasca numai pentru cei in termen. vreau sa-mi recuperez banii.ce actiune pot intenta?
Cel mai recent răspuns: natalia_28gl , utilizator 17:30, 27 Martie 2008
natalia_28gl a scris:

va rog sa ma ajutati,am sustinut licenta in luna februarie.la inscriere nu mi-au cerut sa platesc taxa de 600 ron... vreau sa-mi recuperez banii.ce actiune pot intenta?

ati dat bani cuiva sau nu? ce sa intelegem?
nu am dat bani nimanui,ci am platit o taxa de care stiam ca trebuia sa o achite universitatea.cand am depus dosarul la inscriere nu mi s-a spus ca va trebui eu sa o platesc.
Sunteti sigura ca nu trebuia sa o platiti? Ati citit ce scrie in regulamentul de organizare a examenului de licenta?
Aceasta taxa este perceputa de univ.bucuresti de la studentii din alte universitati.Facultatea absolvita are autorizatie provizorie de functionare.universitatea a incheiat un acord de colaborare cu univ.buc.in baza caruia se obliga sa suporte cheltuielile cu examenul de licenta.cei care au sustinut examenul in vara nu au platit aceasta taxa,iar cei care au sustinut in iarna au fost obligati sa o plateasca printr-o hotarare de ultim moment a senatului univ..Era normal si corect sa fi stiut din timp despre aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma selesdacian selesdacian Buna ziua !Ma confrunt cu urmatoarea problema: Nu stiu carei Facultati/universitati trebuie sa ma adresez pt a primi suplimentul la diploma! In anul 2007 am ... (vezi toată discuția)
Viitor absolvent univ. drept spiru haret bucuresti - imi pot sustine examenul de licenta in vara la alta facultate/universitate si unde? vio_mihalcea vio_mihalcea viitor absolvent Univ. Drept Spiru Haret Bucuresti - imi pot sustine examenul de licenta in vara la alta facultate/universitate si unde? (vezi toată discuția)
Taxa examen licenta Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua tuturor, Vreau sa stiu, din cadrul studentilor sau chiar cei ce au absolvit Facultatea de Drept, ati platit o taxa pentru examenul de licenta ... (vezi toată discuția)