avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura minor

plec in italia cu fetita mea de 1 an si 8 luni,biletul dus-intors in italia este 15 ian -30 ian.iar sotul meu cand a facut procura a pus 14 ian -20 febr(notarul ia spus sa puna o data mai mare sa nu pierdem avionul la intoarcere prin absurd).vroiam sa stiu daca este vreo problema ca nu este trecuta exact perioada inscrisa pe bilet va multumesc .nu am specificat dar este evident,sotul ramane in tara va rog sa-mi raspundeti
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
samoila, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:49, 5 Ianuarie 2011
nu e nicio problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Procura minor la intoarcerea in tara Nicoletaiuliana Nicoletaiuliana Bună,am o prietenă stabilită în Italia și de crăciun atr vrea sa își aducă copilul în vacanță în Italia. Are 7 ani și are o procură pe numele ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotitor companie aeriana danaiancu danaiancu Buna ziua, Noi suntem cetateni romani care locuim in Italia. Dorim sa o trimitem pe fiica noastra, minora, in vacanta in Romania. Vom solicita si achita in ... (vezi toată discuția)