avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura minor la intoarcerea in tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura minor la intoarcerea in tara

Bună,am o prietenă stabilită în Italia și de crăciun atr vrea sa își aducă copilul în vacanță în Italia. Are 7 ani și are o procură pe numele mamei sale care scade pe 31 Decembrie. Ele o sa vină cu avionul și cum biletul de întoarcere e pe data de 5 ianuarie vroiam sa știu dacă se pot întoarce fără nicio problemă în țară văzând că procura e expirată. Sper să mă puteți ajuta cu niște răspunsuri, vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:13, 2 Octombrie 2014
Da, se poate intoarce in tara fara nicio problema, acordul e necesar la iesirea din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor samoila samoila plec in italia cu fetita mea de 1 an si 8 luni,biletul dus-intors in italia este 15 ian -30 ian.iar sotul meu cand a facut procura a pus 14 ian -20 ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor neinsotit cu avionul in strainatate xcineva xcineva Buna ziua tuturor. Sunt divortata si am un copil minor de aproape 15 ani ce mi-a fost incredintat in exclusivitate prin hotararea de divort. As vrea sa il ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! minor (17 ani), cetățean roman locuieşte in italia si vrea sa calatorească in ue nzt98 nzt98 Buna, caut ajutor aici pentru ca nu gasesc nicaieri raspunsul la problema mea. Sunt un cetațean roman de 17 ani si momentan locuiesc in italia de 7-8 ani. ... (vezi toată discuția)