In cazul unui SRL strain (stat UE)-asociat unic intr-un alt SRL stain (alt stat UE)r,acesta din urma pentru a participa la randul sau la constituirea unui SRL -p.juridica romana,are nevoie de hotarari AGA din partea ambelor firme straine?
Adica SRL-ul X decide intai participarea sa la sedinta AGA a SRL-ului Y in vederea luarii hotararii de a parrticipa ca asociat intr-un SRL -roman Z. Si apoi hotararea AGA a SRL-ului Y de a participa ca asociat in SRL-ul persoana juridica romana? :-/
salut.
Nu iti trebuie decat hotararea asociatilor de la societatea nerezidenta ce vrea sa participe ca asociat la foaca rmarea unui SRL in romania. Sfatul meu este totusi sa mergi la Registru Comertului si sa intrebi acolo ptr a fi mai sigur. ;)
Revocare administrator
Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Procura aga
ginnyy
O persoana juridica straina, asociat intr-ul SRL., mandateaza o persoana fizica romana pentru a vota in cadrul AGA majorarea capitalului social.
In afara de ... (vezi toată discuția)