avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... informatii despre mica reforma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

informatii despre mica reforma

sunt acuzat de omor calificat art.174-175 al.1 lit.i cod penal.fapta a fost savarsita in 21 iun.2009.mi-am recunoscut fapta inca din prima instanta iar la ora actuala dosarul se afla in desfasurare.va rog frumos,as vrea sa stiu daca beneficiez de legea micii reforme prin care se ea o treime din pedeapsa pentru ca mi-am recunoscut fapta.va multumesc mult!va rog din suflet astept un raspuns!
:offtopic: Va rog sa ramaneti la topicul deschis pentru aceeasi problema. Multumesc.

lazarpaul a scris:

Sunt acuzat pt savarsirea infractiunii de omor calificat prevazuta de art.174-175 al.1 lit.i cod penal.Exista vreo posibilitate sa mi se schimbe incadrarea la omor simplu prevazuta de art.174?va multumesc ast un raspuns


matahachiro a scris:

schimbarea incadrarii se face in functie de elementele concrete din dosar privind savirsirea infractiunii. discutati cu avocatul dvs aceasta situatie.
avind in vedere gravitatea acuzatiei ar fi bine sa aveti un avocat al naibii de bun.


olimpia_ilie a scris:

Sunteti acuzat de o infractiune extrem de grava, omor calificat savarsit in public, nu vad cum s-ar putea schimba incadrarea in omor simplu, dar puteti incerca sa ne detaliati cele intamplate.


r.gabi a scris:

Pentru a primi un raspuns concludent la aceasta intrebare,trebuie ca persoana careia va adresati sa fi vazut actele si lucrarile dosarului.
Pe de alta parte ,nici nu ati dat destule amanunte despre fapta care sa poata fi luate in discutie
Probabil ca vorbiti in numele respectivei persoane care este arestata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea vinovatiei in fata instantei de judecata- art.320 ind.1 c.pr.pen. picika picika daca in faza urmaririi penale nu recunosc o fapta numai in fata judecatorului atunci beneficiez de art 320 ind 1? (vezi toată discuția)
Noul cod penal adelynna adelynna vreau sa stiu daca deja judecatorii aplica modificarile noului cod de procedura penala,privind miscorarea pedepselor in caz ca recunosti fapta?!se va aplica si ... (vezi toată discuția)
Codul penal trudi16 trudi16 buna, va rog sa-mi raspundeti si mie: odata cu intrarea in vigoare al noului cod penal, la cei condamnati definitiv le redozeaza 1/3 din pedeapsa conform ... (vezi toată discuția)