avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de furt calificat dpc import export
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de furt calificat dpc import export

nu inteleg despre solutionarea procurorului, dosaru a fost timp de trei ani la politie dupa trei ani a ajuns la procuratura si am fost chemat la procuratura pentru ami arata tot dosaru, dupa audiere la procuratura dupa vreo 1 luna a venit si comunicarea ca am fost scos de sub urmarire penala din motive ca fapta nu exista in probele prezentate la politie.eu vreau sa stiu daca pot obtine daune morale de la el sau daca nu sa fie tras la raspundere pentru drumurile la politie si stresu prin care am trecut. va rog mult un raspuns mai clar
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:44, 5 Ianuarie 2011
Incercati sa detaliati despre ce fapta si despre ce dosar este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere flaviu-valentin flaviu-valentin am fost oprit de o patrula de politie in luna septembrie deoarece am avut o alcolemie de 0,8 in aerul expirat am fost dus la recoltare de probe biologice ... (vezi toată discuția)
Martor proces penal Catherina Catherina Buna ziua , am primit o citatie sa ma prezit martor intr-un dosar in care am fost citat si la politie dar am primit NUP de la procuratura . De ce sunt chemata ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt calificat dpc import export gavrusdaniel gavrusdaniel detailearea cazului in care am fost implicat.din anu 01.01.2006 mam angajat ca muncitor la o firma de pantofi.patronul era italian si colabora cu firme din ... (vezi toată discuția)